VISNING

ALANYAMÄKLAREN - CERTIFIERAD MÄKLARE I ALANYA - TURKIET

Kostnadsfri Visning - Svensk Mäklare - Välkomna

 

ALANYAMÄKLAREN

KONTAKTA ALANYAMÄKLAREN

 

KONTOR: +90 242 513 1171 DIREKT: +90 530 974 0343

 

 

BOSTADSVISNING

 

Gör ett bra val och ett säkert köp! Boka er visning med ALANYAMÄKLAREN. Vid köp bjuder jag på era resekostnader!

 

Funderar du på att köpa bostad i Alanya? Då är du välkommen att ställa dina frågor till mig om den Turkiska bostadsmarknaden. Boka er fastighetsvisning med ALANYAMÄKLAREN och jag hjälper er att göra ett bra val och ett säkert köp!

 

Vid vising erbjuder jag en personlig varierad portfölj med olika objekt som är speciellt framtagen för er och era önskemål.

 

 

Proceduren vid köp av hus eller lägenhet i Alanya är inte komplicerad. Jag finns med er från början och hela vägen tills köpet är klart. Jag vägleder med min kunskap och ger professionell rådgivning. Efter köpet hjälper jag er med den process som behövs för att ni skall kunna komma tillrätta i ert nya hem. Jag erbjuder er ett tryggt bostadsköp och personlig service av hög kvalitet.

 

En visning är det mest effektiva och informativa sättet för att finna rätt egendom i Alanya. ALANYAMÄKLAREN arrangerar personlig visning när ni går i valet att köpa en bostad i Alanya regionen. Under visningen kommer vi titta på olika bostäder, ni kommer att se en mängd olika faciliteter som ni har möjlighet att njuta av, besöka stränder och olika lokala centrum. Under er visning förklarar jag om köpeprocessen och informerar om lagar, rutiner, kostnader och berättar om efterköpsservice, och ger annan värdefull information som kan vara bra för er att veta i samband med köp/ägande av en bostad i Turkiet. Utan stress kommer ni att bli säkra på att ni gör rätt val.

 

Att vara på visning med ALANYAMÄKLAREN är en mycket värdefull upplevelse som jag varmt rekommenderar er att delta i.

 

Om ni har förbokat er visning med ALANYAMÄKLAREN innan ni anländer till Turkiet ersätter jag era resekostnader i samband med ett köp. För mer information, kontakta ALANYAMÄKLAREN.

 

 

Anmäl ditt intresse för visning!

 

 

 
 
 
 
 

© ALANYAMÄKLAREN 2014–2015. Alla rättigheter är reserverade.