3+1 VILLA ANTIK KENT

ALANYAMÄKLAREN - CERTIFIERAD MÄKLARE I ALANYA - TURKIET

Kostnadsfri Visning - Svensk Mäklare - Välkomna

 

ALANYAMÄKLAREN

KONTAKTA ALANYAMÄKLAREN

 

KONTOR: +90 242 513 1171 DIREKT: +90 530 974 0343

 

Mycket fin 2-plans villa med 3 stora sovrum, ett stort vardagsrum kombinerat med separat kök, 3 badrum var av ett är utrustat med jacuzzi, 2 balkonger som bjuder på en fantastisk vacker utsikt över de gröna Taurusbergen, Medelhavet, Alanya borg, hamnen och Alanya stad.

 

Nedre plan har ett stort vardagsrum med separat öppet kök med utgång till balkongen.

 

Villan säljs möblerad. I vardagsrummet finns 2 bäddsoffor med plats för max 2 personer/per soffa. Köket är fullt inrett med vitvaror och övrigt behövande kökstillbehör och utrustad för 6 personer. Det finns även en liten hall och ett badrum med inbyggt badkar där.

 

På övre plan finns det 3 sovrum varav 2 sovrum är utrustade med dubbelsäng, 1 sovrum är utrustat med 2 enkelsängar, detta rum har även utgång till balkong. Huvudsovrummet har eget privat badrum med duschkabin. Därtill finns också ett separat stort badrum med stor massagedusch, och en liten hall på övre plan. I varje rum finns det air condition för kyla/värme. Det finns termostat installerad för varmvatten för vintertid och regniga dagar.

 

Villan har även nyinstallerade galler (avtagbara) för fönster och balkongdörrar. TV-satellit med internationella kanaler finns installerat.

 

Antik Kent Villa Park är ett slutet bostadsområde som ligger norr om Alanya centrum, ca 3 km från Alanyas huvudcentrum och drygt 2 km från från Alanyas saluhall/fiskhall. Buss till och från Alanya centrum går varje timma och ligger endast 50 meter ifrån detta slutna bostadsområde.

 

Villan är på totalt 180 kvm och har en trädgård. I anläggningen finns två stora poolområden och har vakt 24-timmar om dygnet, och parkering.

 

Månadsavgiften/Aidat ligger på 130 TL/månaden.

 

 

 

 

I priset ingår: möbler och vitvaror, luftkonditionering, husgeråd och annat.

 

Pris: 159.000 €

 

 

BILDGALLERI

Övrigt

Färdigställt: 2009

Område: Alanya norr

Rum: 3+1

Badrum: 3

Balkonger: 2

Yta: 180 kvm

Totalt antal våningar: 2

Avstånd till lokalt centrum: 2 km

Avstånd till strand: 3 km

Avstånd till Alanya: 0 km

 

 

Faciliteter:

Poolområden, vakt, parkering

Kontakta ALANYAMÄKLAREN för mer information och bokning av visning!

3+1 VILLA ANTIK KENT - ALANYA

INTRESSEANMÄLAN

 
 
 
 
 

© ALANYAMÄKLAREN 2014–2015. Alla rättigheter är reserverade.