OM ALANYAMÄKLAREN

ALANYAMÄKLAREN - CERTIFIERAD MÄKLARE I ALANYA - TURKIET

Kostnadsfri Visning - Svensk Mäklare - Välkomna

 

ALANYAMÄKLAREN

KONTAKTA ALANYAMÄKLAREN

 

KONTOR: +90 242 513 1171 DIREKT: +90 530 974 0343

ALANYAMÄKLAREN – Svensk mäklare i Alanya

 

ALANYAMÄKLAREN:s val är att hjälpa svenskar och andra skandinaver att finna deras drömboende runt om den Turkiska Rivieran. Vi erbjuder en varierande bostadsportfölj i olika prisklasser; ultimata lyxbostäder, lägenheter utefter strandlinjen, takvåningar med panorama utsikt, villor i avslappande miljö, och lägenheter i centrum. Utbudet är stort och sträcker sig över hela Alanya regionen.

 

ALANYAMÄKLAREN, drivs av mig, Carina Ahlfors (Canova Yildiz), som har flera års erfarenhet från fastighetsmarknaden i Alanya. Jag är ursprungligen från Göteborg (Mölndal), men har bott i Alanya sedan 2005. Min karriär inom fastighetsbranschen började i Alanya som anställd 2006. 2009 valde jag att "stå på egna ben", och startade min första mäklarfirma i Alanya som jag sedan utvecklade med partnerskap. Under några års tid arbetade jag tillsammans i partnerskap, men valde senare att återigen att "stå på egna ben" och där med utvecklades ALANYAMÄKLAREN.

 

Jag tog min Turkiska mäklarlicens 2010 , vilket ger mig rätt att driva fastighetsbyrå i Turkiet. 2011 blev jag Turkisk medborgare och har numera dubbelt medborgarskap.

 

Under min långa tid som aktiv mäklare i Alanya, har jag och mitt team av medarbetare flertalet kunder bakom oss, som gärna ställer upp som referens åt framtida kunder. ALANYAMÄKLAREN vänder sig till dig/er som vill ha en lugn och behaglig process i samband med att du/ni funderar på att göra ett bostadsköp i Alanya regionen och som önskar en personlig service.

 

Jag tillsammans med team hälsar er välkomna att bli en del av Alanya och ALANYAMÄKLAREN:s vardag.

Carina Ahlfors (Canova Yildiz)

 

 

 

 

© ALANYAMÄKLAREN 2014–2015. Alla rättigheter är reserverade.