ALANYA TOWERS

ALANYAMÄKLAREN - CERTIFIERAD MÄKLARE I ALANYA - TURKIET

Kostnadsfri Visning - Svensk Mäklare - Välkomna

 

ALANYAMÄKLAREN

KONTAKTA ALANYAMÄKLAREN

 

KONTOR: +90 242 513 1171 DIREKT: +90 530 974 0343

 

BILDGALLERI

Övrigt

Färdigställt: Augusti 2018

Område: Alanya

Rum: 1+1, 2+1, 3+1, Penthouse 4+1

Badrum: 1-3

Balkonger: 1-3

Yta: 68-247 kvm

Våningar: 8

Avstånd till lokalt centrum: 0 m

Avstånd till strand: 150 m

Avstånd till Alanya: 0 m

 

 

Faciliteter:

Utomhus pool, Separat barnpool, Bastu, Turkisk bad (hamam), Gym, Massagerum, Uppvärmd inomhus pool, Bio, Lekplats, Videospel och Sällskapsspel, Restaurang, Vitaminbar, Utomhusparkering, 1300 m2 garage, 24/7 säkerhet kameraövervakning, Rymliga hissar, WIFI, Säkerhetsvakt, Generator

ALANYA TOWERS - ALANYA

Alanya Tower, ett nytt exklusivt projekt. Anläggningen erbjuder en härlig infrastruktur med snygg design och unik belägenhet på östra sidan av Alanya, 150 meter från havet, sandstranden och den vackra strandpromenaden. Här har man ett unikt boende av hög kvalitet som erbjuder havsutsikt redan från andra våningen.

 

Från lägenheterna på 6 våning och uppåt finns även möjlighet till panoramautsikt över Medlehavet, Alanya stad och Alanya antika borg.

 

Anläggningen ligger i lugn stadsmiljö, och har allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag och semestervistelse finns inom bekvämt gångavstånd. Komplexet består av fyra byggnader/8 våningar.

 

Här finns det stora lägenheter med ett (1+1), två sovrum (2+1), eller tre sovrum (3+1), en salong kombinerad kök (öppen planlösning) ett eller flera badrum, och en eller flera stora balkonger. Det finns även härliga etagetak våningar med fyra sovrum (4+1).

 

Alla lägenheter har den senaste standarden och är utrustade med vitvaror, luftkonditionering, varmvattenberedare, och golvvärme i vardagsrum och badrum och knapp i lägenheten för hiss upptryckning och mycket mer. Det finns dessutom också flertalet härliga bekvämligheter som förgyller boendet, innomhuspool, turkiskt bad, gym, bio och underjordisk parkering är bara några att nämna.

 

BestHome Construction är välkända för sina bostäder som erbjuder kvalitét- och servicenivå utöver det vanliga. Med Alanya Tower tar de sig nu an sitt hittills största och mest prestigefyllda byggprojekt.

 

OBS! Den 30.12.2016 höjer byggbolaget upp försäljningspriset, så var med redan från start och få de bästa priset och de bästa läget.

 

 

 

Priser från: 119.000 €.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta ALANYAMÄKLAREN för mer information och bokning av visning!

INTRESSEANMÄLAN

 
 
 
 
 

© ALANYAMÄKLAREN 2014–2015. Alla rättigheter är reserverade.