2+1 SKY BLUE

ALANYAMÄKLAREN - CERTIFIERAD MÄKLARE I ALANYA - TURKIET

Kostnadsfri Visning - Svensk Mäklare - Välkomna

 

ALANYAMÄKLAREN

KONTAKTA ALANYAMÄKLAREN

 

KONTOR: +90 242 513 1171 DIREKT: +90 530 974 0343

 

2+1 SKY BLUE - MAHMUTLAR

Rymlig 2+1, 112 kvm med två stora balkonger. Lägenheten ligger på femte våningen och erbjuder utsikt över Taurusbergen och poolområdet.

 

Lägenheten har modern standard och är utrustad med PVC fönster (dubbel glas), säkerhetsdörr av stål, luftkonditionering, intercom system, helkaklat badrum med monterade skåp och duschkabin, keramiska golv i hela lägenheten, elektriska varmvattenberedare, spotlights i vardagsrum och sovrum, dekorativa tak belysning i rum. Kök och badrum är utrustade med första bänkskiva av första klassens marmor.

 

Lägenheten ligger i en liten anläggning som har flertalet härliga, fräscha bekvämligheter. Utomhus pool med separat barn pool, uppvärmd inomhus pool, fitness center och bastu, centralt TV-satellitsystem, trådlöst internet och moderna hissar och generator vid ström avbrott. Anläggningen har dessutom en inhägnad, anlagd trädgård och vaktmästare finns också på plats.

 

Sky Blue är beläget i den populära semesterorten Mahmutlar, bara 400 meter från stranden och några minuters promenad från lokala butiker, barer och restauranger. Mahmutlar är en snabbt växande investeringsregion med stort centrum och med närheten till Alanya/Gazipasa flygplats.

 

 

 

 

Pris: 64.500 €

 

 

 

Övrigt

Färdigställt: Augusti 2014

Område: Mahmutlar, Alanya

Rum: 2+1

Badrum: 1

Balkonger: 2

Yta: 112 kvm

Totalt antal våningar: 9

Avstånd till lokalt centrum: 400 m

Avstånd till strand: 400 m

Avstånd till Alanya: 14 km

 

 

Faciliteter:

Utomhus pool med separat barn pool, uppvärmd inomhus pool, fitness center och bastu, centralt TV-satellitsystem, trådlöst internet och moderna hissar och generator vid ström avbrott. Anläggningen har dessutom en inhägnad, anlagd trädgård och vaktmästare finns också på plats.

Kontakta ALANYAMÄKLAREN för mer information och bokning av visning!

BILDGALLERI

INTRESSEANMÄLAN

 
 
 
 
 

© ALANYAMÄKLAREN 2014–2015. Alla rättigheter är reserverade.