1+1 MARY ASOS

ALANYAMÄKLAREN - CERTIFIERAD MÄKLARE I ALANYA - TURKIET

Kostnadsfri Visning - Svensk Mäklare - Välkomna

 

ALANYAMÄKLAREN

KONTAKTA ALANYAMÄKLAREN

 

KONTOR: +90 242 513 1171 DIREKT: +90 530 974 0343

 

Kontakta ALANYAMÄKLAREN för mer information och bokning av visning!

1+1 MARY ASOS - MAHMUTLAR

Prisvärd tvårumslägenhet som ligger bra placerad i Mahmutlar, strax intill den populära veckomarknaden, stranden och lokalt stort centrum.

 

Lägenheten säljs möblerad och består av en salong kombinerad med kök, öppen planlösning, ett sovrum, liten hall, ett badrum med dusch och en balkong.

 

Lägenheten ligger på entréplan och är utrustad med vitvaror, möbler och köksutrustning och mycket annat. Här är det bara att ta med sina privata tillbehörigheter och börja njuta av livet i Alanya. Det finns luftkonditionering i vardagsrum och sovrum och elektriskt varmvattenberedare i badrum.

 

Anläggningen ligger endast 350 meter från stranden i lugnt område i centrala Mahmutlar. Utanför anläggningen är det marknad 1 gång i veckan året om och det finns ett stort urval av butiker och restauranger i närområdet. Till Alanya centrum finns det bra lokaltrafik. Bussar går regelbundet och ofta och nås strax utanför dörren.

 

I Mahmutlar finns allt man behöver och önskar och här är det en blandning av europeér och turkar boende året om. Många skandinavier har hittat sitt drömboende i Mahmutlar, både för semester och fastboende.

Mary Asos består av en byggnad på 6 våningar. I källarvåningen finns gemesamt förråd och bastu, det finns även en vaktmästare som ser efter de gemensamma utrymmena. Och utomhus finns det en pool och trädgård.

 

De gemensamma anläggningskostnaderna är betalt för hela 2017.

 

 

 

Pris: 35.000 €.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Övrigt

Färdigställt: 2013

Område: Alanya/Mahmutlar

Rum: 1+1

Badrum: 1

Balkonger: 1

Yta: 50 kvm

Våning: BV

Avstånd till lokalt centrum: 200 m

Avstånd till strand: 350 m

Avstånd till Alanya: 10 km

 

 

Faciliteter:

Pool, vaktmästare, trädgård, förråd, bastu

 

BILDGALLERI

INTRESSEANMÄLAN

 
 
 
 
 

© ALANYAMÄKLAREN 2014–2015. Alla rättigheter är reserverade.